Getuigenissen

Ik heb in het verleden met een “klassieke diëtiste” gewerkt, maar ik werd danig gefrustreerd door het louter calorieën tellen en de “rode pen” die bij iedere uitschuiver werd bovengehaald.

Het was een plezier om met Anneleen aan de slag te gaan en het contrast was enorm.

Anneleen begreep mijn levensritme en wat ik belangrijk vond in eet-en bewegingspatronen. Ze heeft me geholpen om de valkuilen te registeren en ontlopen. In plaats van te focussen op problemen, werd vooral gewerkt aan positief bijsturen en een andere mind-set zoeken en vinden.

Het resultaat loog er niet om: -8kg op 3 maanden, zonder al te veel moeite en een consequent gezondere levensstijl als bonus.

E.S.

Ik ben Nico, 47 jaar en doe sinds 2009 aan triatlon.  Voeding en diëtistes zijn steeds aanwezig geweest in die periode, aangezien ik niet mager ben en aanleg heb om vlug te verdikken.
Sinds enkele maanden, dec 2015, ben ik bij Anneleen  terechtgekomen . Met haar aanpak en professionele vakkennis als voedingsconsulente (en coaching op mentaal – psychologisch vlak) behaalt zij schitterende resultaten. Zij is ook de enige die mij  reeds zo “scherp” in de wintermaanden gekregen heeft, hetgeen resulteert in beter gevoel,soepeler en leuker trainen !!
En dit allemaal met gezonde voeding, doorzettingsvermogen en “luisteren” naar de coach, een toffe madam (die krijg je er gratis bij !!)
Proficiat Anneleen ,doe zo verder !!
Nico Droesbeke
triatleet en klant forever!!

To whom it may concern, for the past year Anneleen has given me so much confidence in myself that I lost in weight well over a stone. She also helped me cope through my health issues and was very patient and understanding with me. Anneleen has great confidence of what she does and makes you feel very comfortable with yourself. Whatever Anneleen does with her career I know she will do it with great pride for helping other people.

Mrs Shirley Green 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s