Getuigenissen

ORIGINEEL BERICHT VAN ENGELSE KLANT

To whom it may concern, for the past year anneleen has given me so much confidence in myself that I lost in weight well over a stone. She also helped me cope through my health issues and was very patient and understanding with me. Anneleen has great confidence of what she does and makes you feel very comfortable with yourself. Whatever Anneleen does with her career I know she will do it with great pride for helping other people.

Mrs Shirley Green

VERTALING

Afgelopen jaar gaf Anneleen me zoveel zelfvertrouwen dat ik meer dan 6 kilogram verloor. Ze heeft me ook geholpen met gezondheidsproblemen en was heel geduldig en begripvol. Anneleen heeft de nodige kennis en helpt om je goed te voelen in je vel. Wat ze ook doet met haar carriere, ik weet dat het steeds haar missie zal zijn om mensen te helpen.

Shirley Green

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s