Bewegen is als elke dag je tanden poetsen

DSC_0215Je denkt niet elke morgen ‘zou ik vandaag eens mijn tanden poetsen’? Zou ik eerst de tandpasta opendoen of eerst mijn tandenborstel onder het water steken? Door de jaren heen werd het een gewoonte waar je niet meer bij nadenkt en waarschijnlijk herinner je je niet meer hoe je deze ochtend precies je tanden gepoetst hebt. Voor wie kiest voor een gezonde levensstijl is dit net hetzelfde. Bewegen is geen keuze, het is gewoon iets wat je doet (en waar je lichaam je heel dankbaar voor zal zijn).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s